Aydın İlkokulu
AYDINKÖY MAH. AYDIN DÜZ KÜME EVLERİ AYDIN ILKOKULU BLOK NO: 189 AKÇAABAT / TRABZON

VİZYON

"İlkokul çağındaki her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bugünü öğrenmesini, yarını planlayıp nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır..."

MİSYON

"İlkokul çağındaki her Türk çocuğunu, • Milletin kültürel,manevi, demokratik değerlerini benimsemiş; • Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş; • Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; • Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren; • Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir..."

NORMAL

Başlama Saati:08.40 Bitiş Saati :14.00

Öğretmenlerimizi getirip götüren aynı zamanda lise servisi de olan araç vardır.

Akçaabat´a 27 km, Trabzon´a 44 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

AYDINKÖY MAHALLESİ HIDIRNEBİ YAYLASININ KUZEYİNDE, ENGEBELLİ BİR ARAZİ YAPISINA SAHİPTİR.ETDARINFA; ÇARŞIBAŞI YAVUZKÖY,ÇARŞIBAŞI YENİKÖY, AĞAÇLI KÖYÜ VE GÜNEYİNDE HIDIRNEBİ YAYLASI MEVCUTTUR.